top of page

Luotettavaa palvelua

kolmen alan ammattilaiselta

Sairaanhoitajan, parturi-kampaajan ja vyöhyketerapeutin ammatit sekä antoisa 30-vuotinen työura palvelu- ja terveyskeskustyössä mahdollistavat monipuolisen palvelun ikääntyvän kotona- asujan tarpeisiin.

Toimin Järvenpää-Pornainen- Tuusula-Kerava alueella, jossa olen hyväksytty palvelusetelituottaja. Toiminta on kotitalousvähennyskelpoista, joka tarkoittaa -60 % vähennystä hinnasta maksajalle.

Anna-Maria &

Aika ja Hoiva

Potretti2 small.jpg

”Luontainen auttamisen halu tuo iloa ja jaksamista työhöni tehden siitä antoisaa!”

Palveluni ydin on ikääntyvien ihmisten hyvinvoinnin tukeminen tarjoamalla monipuolista ja joustavaa apua toiveiden mukaan. Oma toimintaperiaatteeni työssäni on kyetä tunnistamaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet mahdollisimman hyvin ja vastaamaan niihin hyvällä ammattitaidolla. Tällä yksilöllisellä ja joustavalla toiminnalla haluan tuoda turvallisuutta ja aitoa välittämistä arjen keskellä. 

 

Kolme ammattiani pitkällä kokemuksella tuovat vahvan ja monipuolisen osaamisen sekä näkemyksen ja ymmärryksen ihmisen kokonaisvaltaisuudesta. Arvokkaana näen myös pitkän 30-vuotisen työurani vanhusten ja ikääntyvien parissa, joka on kasvattanut arvostavan ja kunnioittavan suhtautumisen elämää ja toisia ihmisiä kohtaan, sekä opettanut usein myös asettumaan toisen ihmisen saappaisiin.

 

Yhteinen aika on läsnäoloa, välittämistä ja ystävyyttä. Hoiva sen lisäksi myös apua, tukea ja huolenpitoa. Aika ja Hoiva on kokonaisvaltaista hyvinvointia ja iloa arjen keskellä!

Tietoa

Omavalvontasuunnitelma

Tutustu omavalvontasuunnitelmaamme alla olevasta linkistä.

bottom of page